SoNoRo Maestro este un nou program de burse creat de SoNoRo și Raiffeisen Bank pentru a permite elevilor, studenților și tinerilor profesioniști români talentați, dedicați și ambițioși, să își desăvârșească educația în mediul competitiv al unui masterclass internațional.

Este important ca tinerii muzicieni aspiranți să își aprofundeze cunoștințele despre instrumentul lor. Un masterclass cu un renumit maestru poate fi un catalizator pentru o îmbunătățire imediată a performanțelor, o inspirație, precum și un potential nou vector pentru dezvoltarea unui muzician.

Noi, cei de la SoNoRo, suntem mândri să acordăm bursele printr-un proces de selecție competitiv.

Așteptăm cu interes aplicațiile tinerilor muzicieni cu vârsta cuprinsă între 16 și 27 de ani, pe care îi invităm să trimită, într-o primă fază, un CV și o scrisoare de intenție în care să precizeze cursul la care ar dori să participe și motivația lor în alegerea acestuia, pe adresa contact@sonoro.ro. Cei selectați vor fi invitați la o audiție, ce va avea loc la începutul anului 2021.

Fiecare bursă valorează 500 € și se acordă pentru a acoperi taxele de masterclass sau de transport/cazare în localitatea unde are loc cursul. În total vor fi acordate 20 de burse, pentru programe de studiu ce vor avea loc în perioada iunie – octombrie 2021.

Pentru informații suplimentare și datele audiției vă rugăm să urmariți website-ul nostru. SoNoRo Maestro este un program susținut de Raiffeisen Bank.